Heidi

Migræne

Jeg har haft migræne det meste af livet. Jeg har prøvet de fleste alternative behandlingsformer samt medicin, men aldrig med den samme effekt som zoneterapi. I forbindelse med zoneterapi har jeg mærket øget vægttab, øget peristaltik samt dage hvor jeg slet ikke har ikke har mærket hovedpine/migrænen. Det har jeg ikke oplevet siden mine graviditeter.

Irene

Velvære

Da Margrethe holdt pause med klinikken savnede jeg behandlinger så forfærdeligt. Så nu kommer jeg fast til behandling igen. Zoneterapi giver sådan en velvære i kroppen og er godt for psyken. Jeg kan godt lide at der trykkes med et fast greb og mærker det meget positivt bagefter. Jeg bliver renset godt ud og går meget lettere fra klinikken, føler jeg. Alle skulle have zoneterapi og gerne hver uge.

Katja

Overgangsalder og stress

Tænk sig at have menstruation i mere end 7 uger! Det var tilfældet. Jeg var blevet undersøgt hos lægen og der var intet galt. Efter ganske få behandlinger menstruerer jeg igen normalt, mit stressniveau er faldet betydeligt og jeg har fået meget mere energi.

Tove

Slidgigt

Min søn bestilte en tid hos Margrethe, fordi jeg ikke kunne blive ved med at gå så mærkeligt, sagde han, da jeg havde så ondt i mit højre ben. Det har jeg aldrig fortrudt. Jeg har slet ikke de samme smerter mere. Jeg får nu vedligeholdelses zoneterapi plus jeg har købt en cirkulationstræner, sådan jeg også kan få behandling derhjemme.