Margrethe

I 1995 startede jeg som lægeeksamineret fodplejer, hvor jeg udelukkende kørte ud til folk. De første 1½ år tog jeg bl.a. med færgen til Anholt et par dage ad gangen og ordnede fødder på de ældre. En trækvogn med mine instrumenter og så på vandring over det meste af Anholt. Jeg fandt dog hurtigt ud af, der var behov for en klinik. Det fik jeg kort tid efter og startede Hestehavens Klinik i Grenaa.

Mens jeg tog min fodplejeuddannelse fik jeg en dag et voldsomt migræneanfald. Heldigvis var der en af de studerende, der kunne zoneterapi. Den dag oplevede jeg, hvad zoneterapi kan gøre. Mit migræneanfald mindskedes så meget, at jeg kunne gennemføre en hel dag på skolebænken og det bare med en anelse hovedpine. Der blev jeg helt sikker på at jeg efterfølgende skulle uddannes til zoneterapeut.

Jeg blev uddannet FDZ zoneterapeut i år 2000 og har taget forskellige ryg og massagekurser, kurser i kost/ernæring/vitaminer og mineraler og til sidst øreakupunktur.
Gennem årene har der naturligvis været mange klienter igennem her på klinikken med migræne og det med rigtig gode resultater.

Behandlinger: Zoneterapi – Fodpleje – Mediehealing – Ansigtsterapi

Jeg arbejdede på fuldtid med klinikken, og mere til, indtil jeg stoppede i år 2007. På daværende tidspunkt kunne jeg ikke holde til at være behandler. Derfor var det en nødvendighed at holde en pause. I de efterfølgende år beskæftigede jeg mig med salg og undervisning i kosttilskud.

Derudover havde jeg andre freelance jobs bl.a. med salg af økologisk juice og smoothies til virksomheder, eksternt arbejde for erhvervsskoler samt arbejde med praktikpladser.

I min pause som behandler blev jeg spurgt rigtig mange gange, om jeg da ikke snart startede klinikken igen. Jeg overvejede det gennem længere tid og har i dag fundet ud af, hvordan jeg passer på mig selv og samtidig kan give den gode behandling, som jeg selv kan stå inde for. Når man bestiller tid på klinikken, skal der være tid og nærvær til den enkelte.

Beslutningen blev taget og i august 2012 åbnede jeg igen Hestehavens Klinik, dog udelukkende med zoneterapi. Maj 2013 tilføjede jeg igen fodpleje. Naturligvis tager jeg løbende på efteruddannelses kurser. I slutningen af 2014 og begyndelsen af 2015 har jeg tilføjet Japansk Lifting samt Japansk Ansigtsakupunktur. I 2016 har jeg taget Clairvoyant MedieHealeruddannelsen. Et brag af en uddannelse som har givet mig så meget bonus på behandlingsfronten.

Jeg er glad for de forskellige ting, jeg har prøvet. Det har givet mig en rigtig god indsigt, empati og en god forståelse for andre mennesker.

Tobias

Jeg har gennem hele min opvækst selv afprøvet forskellige former for alternative behandlinger. Det er klart med en mor som er zoneterapeut!

Jeg har til tider også døjet med migræne. Men i dag ved jeg næsten, hvornår den kan dukke op og heldigvis, kan der ofte gøres noget, inden det bliver til opkast, hovedpine og nedrullede gardiner. Dejligt der er noget der hedder zoneterapi.

Jeg har taget en 2 årige HG og troede egentlig jeg skulle butiksuddannes, men efter ½ år i praktik var jeg sikker på dette ikke var den rigtige vej for mig. Jeg tog springet og gik i lære som zoneterapeut. Heldigvis kunne jeg komme i mesterlære på Hestehavens klinik og suge godt af min mors erfaring. Al skolemæssigt blev taget på Innowell, meget af det på onlinebasis. Så de sundhedsfaglige fag, anatomi/fysiologi, psykologi, klinikvejledning, førstehjælp, introduktion til andre alternative behandlingsformer samt ikke mindst selve zoneterapidelen er bestået. Som 27-årige har jeg nu papir på min uddannelse. Det er en fantastisk behandling og jeg glæder mig til at arbejde videre med faget for færdigudlært bliver jeg jo aldrig.

Siden færdiggørelse af uddannelsen, har jeg taget yderligere kursus omkring hovedpine/migræne samt spændinger i nakke og skulder. (hos Touchpoint)

Vi vil glæde os til at se dig på klinikken. Klinikken – hvor du er i centrum.

Behandlinger: Zoneterapi – AcuNova Akupunktur