Zoneterapi er en gammel behandlingsform, brugt i tusindvis af år i bl.a. Egypten og Kina.

Zoneterapi bygger på et helhedssyn af mennesket. Krop og sind spiller ind i det enkelte menneskes sundheds- og sygdomstilstand. Hvis man ikke har det godt kommer der ubalance i kroppen. Dette kan også forklares ud fra læren om kroppens energibaner – meridianer. Ved ubalance i vores energibaner, kan der fx opstå sygdom, smerter, træthed, stress og utilpashed.

Grundprincippet i zoneterapi er, at der er bestemte reflekszoner på fødderne svarende til ethvert organ eller område på kroppen, der ved trykpåvirkning kan påvirke kroppens organfunktioner og afbalancere forstyrrelser og ubalancer i kroppen. Jeg vil undersøge fødderne grundigt, og give dig et sundhedstjek af kroppen og de eventuelle skavanker du må have.Ved at behandle de ømme zoner kan zoneterapi rette op på ubalancer. Hermed stimuleres organerne til at forbedre kroppens funktion og helingsproces. Med tryk og massage vil der blive løsnet op for diverse spændinger.

Zoneterapi bliver brugt af alle i alle aldersgrupper.

Du vil undervejs i forløbet mærke en positiv ændring i dit velbefindende ellers stopper vi behandlingen.

Jeg har naturligvis tavshedspligt. Af hensyn til behandlingen føres en journal, som klienten er velkommen til at læse.

Mere information om zoneterapi: www.fdz.dk

Zoneterapi og øreakupunktur

I forbindelse med zoneterapi er det muligt at få øreakupunktur. Det er et effektivt supplement som kan have en yderst forstærkende effekt. Læs mere under øreakupunktur.

Zoneterapi og stress

Alle taler meget om stress og ca. 1/5 af befolkningen mærker dagligt symptomer på stress. Det kan være svært at skelne mellem at have travlt, næsten ikke at kunne overkomme de mange arbejdsopgaver og så den tilstand, hvor man rent faktisk er syg af stress. For i sidst nævnte kategori er en helt anden og langt alvorligere tilstand end den, vi er i, når vi blot jager rundt og ikke mærker, hvad vores krop forsøger at fortælle.

Kroppen gennemløber en række mekanismer, fra alarmfasen, hvor alle klokker ringer som advarsel, til kroppen går over i nogle udmattelsesfasen. Nervesystemet er sammen med binyrer overbelastet, og der kan opstå alle mulige symptomer lige fra træthed til alvorlige kroniske sygdomme. Når nervesystemet bliver svækket, går det ud over de to andre overordnede systemer, immunforsvaret og hormonsystemet. De tre systemer arbejder tæt sammen og påvirker hinanden i en sådan grad, at fejlfunktion i det ene system på sigt vil skabe problemer i de to andre systemer.

Stress skal derfor tages alvorligt! Igennem behandlinger af mange klienter med forskellige symptomer er det lykkedes mig at udvikle en speciel form for zoneterapi, hvor omdrejningspunktet er ro og afslapning. Behandlingen går ud på at klienterne bliver ”grounded” virkeligt effektivt. Nervesystemet, hormonsystemet og immunforsvaret bliver ud fra den enkelte klients tilstand afbalanceret. Meget af uroen forsvinder og det bliver igen muligt at slappe af i kroppen. Samtidig får du nogle gode råd til at hjælpe din krop med at få den nødvendige ro i hverdagen. Det er også muligt at forebygge med behandlinger, hvis man har en meget travl periode. Det skal mærkes på egen krop, hvad behandlingen kan gøre. Der benyttes også øreakupunktur efter behov. Der kan naturligvis samarbejdes med andre behandlere i forløbet.

Delux Velvære

Ren nydelse med dig i centrum. 3 fantastiske timer med fodbehandling, zoneterapi, mediehealing eller japansk lifting. Glæd dig. Du vil svæve fra klinikken.

Online booking